مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس زخمی شدن چند محیط‌بان پارک ملی بمو را در درگیری با متخلفان تأیید کرد.

لباس محیط بان - لوگوی محیط بانی - یگان حفاظت محیط زیست

به گزارش همشهری آنلاین، در پی افزایش گشت‌ها و کنترل‌های یگان حفاظت محیط زیست استان فارس در پارک ملی بمو طی 2 هفته اخیر، مأموران این یگان به منظور صیانت از انفال الهی و عرصه‌های طبیعی اقدام به شناسایی متخلفان کردند.

براساس گزارش‌های میدانی، هم‌زمان با تشدید اجرای قوانین توسط محیط‌بانان، افراد قانون‌گریز در برخی موارد به پاسگاه‌های محیط‌بانی و اموال دولتی خسارت وارد کردند که در این میان تعدادی از مأموران نیز زخمی شدند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس در واکنش به این حوادث اظهار کرد: ماموران ما در مسیر انجام وظیفه قانونی خود با بی‌مهری‌ها و خطرات زیادی مواجه هستند، اما هرگز در انجام مأموریت برای برخورد با شکار غیرمجاز، تعرض به عرصه‌ها و هرگونه تخریب و تصرف کوتاه نمی‌آیند.

وی با تأیید زخمی شدن چند محیط‌بان پارک ملی بمو در درگیری با متخلفان، بر ضرورت ورود جدی دستگاه قضایی و برخورد قاطع با سودجویان تأکید کرد.

امروز لیلا تاجگردون با اشاره به وقوع چندین درگیری در بازه زمانی کوتاه اخیر خواستار ورود جدی دستگاه قضایی شد و بر لزوم برخورد قاطع و قهرآمیز با سودجویان تأکید کرد.

زخمی شدن چند محیط‌بانان در درگیری با متخلفان پارک ملی بمو

کد خبر 982057
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار محیط زیست

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha